Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη ΣΟΚ του Προέδρου του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών στο KONTRA CHANNEL


Την Τετάρτη 12/03/2014 στην εκπομπή "ΕΠΙ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ" με τους κ. Μάκη Κουρή και κ. Σωτήρη Ξενάκη δόθηκε συνέντευξη και για πρώτη φορά θίχτηκαν σε βάθος όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο Περιπτερούχων – Καπνοπωλών.

Έγινε τηλεφωνική παρέμβαση από τον κ. Γιώργο Κουρή όσον αφορά τη διανομή Τύπου και ακούστηκαν δημόσια όλα τα κυκλώματα που λυμαίνονται τον κλάδο μας.

Συμφωνήθηκαν να παραχωρηθεί κάθε εβδομάδα βήμα ανάδειξης των.....

προβλημάτων των Περιπτερούχων – Καπνοπωλών και να καλούνται να τοποθετηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κος. Δούκας Γεώργιος δήλωσε δημόσια ότι καταθέτουμε προς το Ελληνικό κοινοβούλιο πρόταση νόμου σε συνεργασία με τα νομικά τμήματα των κοινοβουλευτικών κομμάτων για κατάργηση διατάξεων του νόμου 4093/2012.

Επίσης κατήγγειλε τη διαπλοκή των Υπουργείων Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εσωτερικών οι οποίοι δεν εφαρμόζουν τον νόμο που αφορά το κλειστό επάγγελμα του Περιπτερούχου – Καπνοπώλη το οποίο ισχύει σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ευρώπη.

Επισημάνθηκε ότι το Συνδικάτο θα κινηθεί δικαστικά σε ποινικό και αστικό επίπεδο εναντίων παντός υπευθύνου σε όποια πολιτική θέση κατέχει για την μη εφαρμογή του νόμου όσον αφορά το κλειστό επάγγελμα του Περιπτερούχου - Καπνοπώλη.

Καταγγέλθηκαν όλες οι άνομες συναλλαγές μεγαλοσυμφερόντων που αφορούν τα συγκεκριμένα υπουργεία σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο ακόλουθο video

)