Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τα χωριά του Δήμου μας σε πλήρη εγκατάλειψη.


Το ψήφισμα διαμαρτυρίας των κατοίκων της Βάλτας πιστοποιεί την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου μας. Αδιαφορία για τις ανάγκες των πολιτών, απαξίωση του ρόλου των Προέδρων μηδενική ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στις ικεσίες και τις κραυγές αγωνίας για 3 ½ χρόνια.
Στα χωριά και στους προέδρους όχι μόνο δεν αποδόθηκαν οι .......

οφειλόμενοι πόροι αλλά υποβάθμισαν τους προέδρους σε εργάτες καθαριότητας, σε τεχνικούς, σε υδραυλικούς, σε ηλεκτρολόγους αλλά πάνω από όλα σε χρηματοδότες των αναγκών των χωριών τους.

3 ½ χρόνια δεν υπήρξε από την Δημοτική Αρχή ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα αναγκών όλου του Δήμου και βεβαίως ούτε των χωριών, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφαλή διασύνδεση, την εξασφάλιση επαρκούς και ασφαλούς υδροδότησης, την στήριξη των βασικών υποδομών τους.
Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση και η απογοήτευση τόσο των κατοίκων της Βάλτας όσο και των υπόλοιπων χωριών του Δήμου μας.

Εμείς δεσμευόμαστε
1. σε κάθε χωριό θα εγγυηθούμε ότι μεγάλο μέρος των ανταποδοτικών πόρων (δηλ. τα λεφτά που παίρνει ο Δήμος από τους κατοίκους) και μέρος των επενδυτικών πόρων θα επιστρέφει σε κάθε χωριό, υπηρετώντας έτσι την αρχή της ισόρροπης ανάπτυξης και της δικαιοσύνης.
Η διάθεση των πόρων αυτών θα αποφασίζεται δημοκρατικά από τα χωριά και θα δεσμεύεται το Δημοτικό Συμβούλιο για την υλοποίηση των έργων και δράσεων. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί η τοπική δημοκρατία και η συμμετοχή των πολιτών,

2. θα εκπονήσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο των αναγκαίων βασικών υποδομών το οποίο θα υπηρετήσουμε με απόλυτη προτεραιότητα, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, με συνεχή ενημέρωση και λογοδοσία στους πολίτες.

Για την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας
Γιώργος Θεοδωρακόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Θεοδωρακόπουλε ωραία η ανακοίνωση σας με πολλά Θα θα θα και μια χαρα τα λέτε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
Για το Δρόμο Βάλτα - Γαργαλιάνοι ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ τι συμβαίνει και που κολλάει και σε ποιόν από τον Δήμο Τριυλίας κολλάει;;;;
Αήστε λοιπόν τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις και βάλτε λίγο χέρι στα στελέχη σας....
Και αν θέλετε λεπτομέρειες... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ σε προσωπικό επίπεδο όμως.