Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τα αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Ενοχλητικότεροι και από τις «εισπρακτικές» υποψήφιοι σύμβουλοι!

Εκλογές πλησιάζουν, σκαρίζουν σαν τα σαλιγκάρια και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να μας σώσουν! Στη Τριφυλία γίνετε το σώσε με κάποιους εξ αυτών, πολλοί από τους οποίους είναι και σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι.
Ήδη έχουν αρχίσει....

τις επαφές προς άγραν ψήφων και αυτό δεν είναι κακό. Κάκιστη, όμως, είναι η πρακτική τους με τα τηλεφωνήματα, ακόμη και ντάλα μεσημέρι ή αργά τη νύχτα, σε σπίτια, για να γνωρίσουν στον κόσμο την υποφηφιότητά τους!
Όπως, μάλιστα, μου είπε κάτοικος της περιοχής, κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι – που είναι και σήμερα σύμβουλοι – έχουν γίνει ενοχλητικότεροι ακόμη και από τις περίφημες «εισπρακτικές» εταιρείες!

Ονοματολογία!

Τρεις, μέχρι στιγμής, οι επίσημες και γνωστές υποψηφιότητες στο Δήμο Τριφυλίας (Ανδρινόπουλος, Κατσίβελας, Κουκούμης) και τα ονόματα για τους συνεργάτες – υποψηφίους των συνδυασμών δίνουν και παίρνουν! Ακούγονται ονόματα σοβαρών ανθρώπων, γνωστών επιστημόνων, επαγγελματιών, πολιτών με κύρος, μέχρι και τα πιο απίθανα ονόματα των πλέον απίθανων ανθρώπων! Αυτές είναι οι εκλογές! Ναι! Και αυτοί θέλουν να μας σώσουν!