Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιωτόπουλος μαζί με τον μεγαλύτερο υβριστή του Α.Σαμαρά φτιάχνει το πολιτικό του μέλλον

Η χθεσινή εμφάνιση του υποψηφίου δημάρχου Οιχαλίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST που αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ και στις φωτογραφίες από το site meropitopic η υποδοχή του στον υποψήφιο .......

περιφερειάρχη Γιάννη Μανώλη μαζί με μερικούς από τους μεγαλύτερους υβριστές του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, που δεν ξεκαθάρισε την θέση του αν είναι σύμφωνος με την επιλογή της ΝΔ (Τατούλης), έκαναν κάποιους να μην κοιμηθούν όλη την νύχτα.

Από χθες το βράδυ συκοφαντικά δημοσιεύματα για το BEST και το Νίκο Μπελογιάννη στο διαδίκτυο από έναν άλλον μεγάλο υβριστή του Πρωθυπουργού και κολλητό φίλο του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου έχουν λάβει θέση , μάλλον κατ' εντολή του, προκειμένου να θολώσουν τα νερά.. Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος έχει διαχωρίσει την θέση του από την σημερινή ηγεσία του κόμματος της ΝΔ και του Μεσσήνιου προέδρου Αντώνη Σαμαρά συμπλέοντας μάλιστα με τους μεγαλύτερους υβριστές του για την πολιτική του επιβίωση και μέλλον.

Αυτά που γράφει ο Σ.Μ στο διαδίκτυο έχουν ξαναγραφτεί πέρυσι και από έναν άλλον μεγάλο υβριστή του Α. Σαμαρά τον Ντίνο Πλεμμένο και την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του προκειμένου να πλήξει το BEST. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και ας την θυμηθεί ο κ Παναγιωτόπουλος διότι εδώ όλοι γνωριζόμαστε και ιδιαίτερα εμείς είμαστε υπερήφανοι! και για τον εαυτόν μας! και για την δουλειά μας! που δεν μας την χάρισε κανείς..

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την μεγάλη επίθεση στον Τατούλη υπάρχει το μεγάλο «τραστ» των σκουπιδοεργολάβων που θέλουν να συνεχιστεί η κονόμα... αλλά και μερικοί «αντιπρόσωποι» άλλης εταιρίας για εργοστάσιο σκουπιδιών που δεν διστάζουν μάλιστα μερικοί να φωτογραφηθούν με τον Γιάννη Μανώλη και τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο κάνοντας και περιοδείες μαζί τους μια και ο Τατούλης δεν υπέκυψε στις ...επιθυμίες τους.

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..» για τους εκβιασμούς.. θα επανέλθουμε με στοιχεία εμείς Σ.Μ και Σ.Π

best tv