Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΓΕΛ Ανδρούσας - ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 4-1 Στο δευτερο ημίχρονο χάθηκαν όλα.

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το ΓΕΛ Ανδρούσας πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Ποδοσφαίρου Αγοριών Λυκείων, επικρατώντας με 4-1 του ΓΕΛ Φιλιατρών.

Μετά το μέτριο πρώτο....

ημίχρονο, στο οποίο ναι μεν νικούσε με 1-0, αλλά σίγουρα δεν ικανοποίησε και κινδύνεψε σε αρκετές φάσεις να ισοφαριστεί, η Ανδρούσα έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και έφτασε εύκολα στο τελικό σκορ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πλειοψηφία της κατοχής από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ανύποπτη στιγμή, με τον Δ. Α. Χονδρό να εΣτο 28΄ ακυρώθηκε το γκολ του Σταματόπουλου ως οφσάιντ, ενώ στο 33΄ όταν μετά από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Γεωργακόπουλος μόνος στο 2ο δοκάρι πλάσαρε πάνω στον Παντελόπουλο.

Στην επανάληψη η το ΓΕΛ Ανδρούσας πήρε μπρος και στο 39΄ ο Σταματόπουλος έβγαλε αριστερά στον Θεοδοσόπουλο και αυτός με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Γιαννόπουλο για το 2-0.

Στο 43΄ ο Σταματόπουλος πλάσαρε πάνω στον Γαλανόπουλο ο οποίος βρισκόταν πάνω στην γραμμή, ωστόσο στο 48΄ μετά από κάθετη του Σταματόπουλου και λάθος του Γιαννόπουλου, ο Χαρμπίλας πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0. Το 4-0 το πέτυχε ο Σταματόπουλος ένα λεπτό αργότερα μετά από ατομική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ στο «Γ» από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην συνέχεια οι Φιλιατρινοί ανέβασαν την απόδοση τους για να πετύχουν το γκολ της τιμής και στο 55΄ ο Παπαδήμας έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινό πλασέ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παντελόπουλος.κμεταλλεύεται το λάθος των Φιλιατρινών αμυντικών και με ωραίο τελείωμα να νικάει τον Γιαννόπουλο.

Το γκολ για το ΓΕΛ Φιλιατρών ήρθε τελικά στο 60΄ με τον Γεωργακόπουλο να σκοράρει από κοντινή απόσταση.

Στον τελικό του θεσμού το ΓΕΛ Ανδρούσας θα αντιμετωπίσει το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας στις 10.30 το πρωί στο «Γ. Λουκαρέας».

● Διαιτησία: Μ. Φασουλής, Β. Μιχαλόπουλος, Ν. Μαυρίκης

ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ: Παντελόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Σταματόπουλος (70΄ Κωνσταντόπουλος), Καραδήμας, Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας, Θεοδοσόπουλος, Δ. Α. Χονδρός (66΄ Ντότση), Παπαβασιλείου (67΄ Πριντίδη), Δ. Ν. Χονδρός, Αναγνωστόπουλος (67΄ Σταυρόπουλος).

ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Γιαννόπουλος, Φαρμάκης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος, Παν. Φράγκος, Τασούλης, Πετ. Φράγκος, Φαρμάκης, Ντόντα (36΄ Παπαδήμας)

Φωνλη Μςσσηνλιας