Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΑΝΗ 1-1. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Επεισοδιακό ήταν το ματς σήμερα το μεσημέρι στο Γ. Λουκαρέας όπου Ομόνοια και Εράνη Φιλιατρών ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Ένα αποτέλεσμα, που δεν ευνοεί κανέναν μιας και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι .....

ήθελαν το τρίποντο για να έχουν ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία κάτι που πλέον είναι πολύ δύσκολο ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να έχουν ελπίδες ανόδου.

Πάντως, στο αγωνιστικό μέρος και πάλι το παιχνίδι έγινε κάτω από έντονη παρουσίας αστυνομικής δύναμης ενώ καθόλη την διάρκεια υπήρξε ένταση με νεύρα και μονομαχίες.

Το σκορ άνοιξαν οι Φιλιατρινοί στο 29′ με σκόρερ τον Κιουτάκ ύστερα από πάσα του Κόλλια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πρόεδρου του Καλού Νερού που έχασε την ζωή του πριν λίγες ημέρες σε τροχαίο.

Στο 80′ ο Δρογγίτης για την Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει και να φέρει το ματς στα ίσια (1-1).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Σερεμέτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Κουραμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Κάππος, Ντανταβασίλης, Ντέρζια, Ντόκος, Γυφτέας (65′ Δρογγίτης), Παναγιωτόπουλος, Μπουραντώνης, Καλογερόπουλος (72′ Κοστρίβα).

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Γιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Γκρέτσα, Μοροσάνου, Κώτσος, Βλασσόπουλος (73′ Νικολόπουλος), Κιούτακ, Χρονόπουλος, Κόλλιας (89′ Ασημακόπουλος).

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr